" Super exciting.
i hope you enjoy it, drink with frends and family, or on your own. "
우리는 이 커피를 많이 마셨고, 우리는 매우 흥미로웠습니다.
다양한 방법으로 만들어 내고 우리가 얻을 수 있는 모든 다양한 것들에 대해 이야기합니다.
Single Origin Brew Guide
우리 팀이 이 커피에 대해 우리가 좋아하는 깨끗하고 달콤한 맛을 극대화하기 위해
메뉴에서 현재 가장 좋아하는 부룬디 얀다로를 어떻게 만드는지 알아보세요.
우리는 장비 설정부터 따르기 및 추출에 이르기까지 모든 것을 다루고 테이스팅 노트에 대한 몇 가지 의견을 제공합니다.
learn how our team brews up our current favorite on the menu, Burundi Yandaro, to maximize the clean sweet flavors we love about this coffee.
In this in-depth brew guide,
our Director of Innovation, Bailey, takes us through a filter recipe on Kalita Wave.
We cover everything from gear set up to pouring and extraction, as well as provide some of our commets on tasting notes.
Brewing Setup
- Fellow Carafe
-Kalita Wave
-22g of Coffee
-410g Water
-Acaia Pearl Scale
-Fellow Ode Gen 2 Ginder ( 2.33 on that 1/3 mark )
-Fellow Stagg Kettle